Відгуки про АН Резидент

18.07.2024  Анна

Опыт работы с риелтором более 3-х лет, впечатления положительные-позитивная, ответственная, старается подобрать то, что нужно именно нам, всегда на связи и достаточно быстро находит клиентов

29.06.2024  Ольга

Вирішили з чоловіком придбати земельну ділянку і побачили оголошення про продаж. Авторкою виявилась молода ріелтерка Світлана Песляк. Дуже приємна дівчина, фахова, має компетентний підхід, прозорість, чесність, володіння інформацією щодо об'єкту та навіть більше. Швидко допомогла зробити вибір та запустила подальший механізм купівлі-продажу, до очікуваного результату. Все пройшло легко та злагоджено.

29.06.2024  Ніна

Доброго дня. Пощастило зустріти мені Любов на своєму шляху. Чесна, відкрита. Будемо далі працювать!

29.06.2024  Олена

Обслуговування ріелтора добре, все було завчасно, роботою ріелтора задоволена

29.06.2024  Роман

Несмотря на богатый опыт в данной сфере был приятно удивлен качеством и скоростью предосталенных услуг. Рекомендую.

29.06.2024  Анна

Мені дуже сподобалось , працювати з Любою! Вона дуже компетентна людина, змогла за короткий термін підібрати оселю, для нашої сімʼї , з нашими примхами , я задоволена, і дуже швидко зрозуміла наші побажання! Рекомендую!

04.06.2024  Богдан

Все оперативно и качественно

04.06.2024  Христина

Ріелтор професіонал, швидка та злагоджена робота! Рекомендую

04.06.2024  Любов

Хочу подякувати Любові Юхно за допомогу в придбанні квартири, до неї вперше звернулася у вересні 2022 року, тоді я шукала квартиру для оренди, після цього не сумнівалася в її допомозі для придбання житла. Дуже відповідальна та порядна людина.

22.05.2024  Богдан

Все чудово пройшло, дуже гарна робота спеціаліста

22.05.2024  Валерія Марченко

В моєму житті не було ніколи гарних рієлторів. Зазвичай сухе скидання обʼяв з олх і все. Я думала що цього разу буде все те саме. Але ні. Ми зустріли Світлану і моя думка змінилась на 180 градусів Сказати, що Світлана допомогла вибрати нам дім це не сказати рівно нічого. Вона допомогла нам купити дім нашої Мрії ❤ сімейне гніздечко про яке ми мріяли з чоловіком і дитиною 😍 тепер я можу з гордістю рекомендувати Світлану як найкращого рієлтора на планеті ❤❤❤

01.04.2024  Сергей

Профессионал своего дела, ответственный, порядочный и честный риэлтор. Одно удовольствие работать с такими людьми.

01.04.2024  Алена

Хочу выразить благодарность Любе за помощь в поиске жильцов для дома. Все оперативно, быстро и грамотно! Я очень довольна, спасибо.

21.03.2024  Владлена Мартинова

Хотілося б щиро подякувати за сумлінну працю агенції«Резидент»,а зокрема рієлтору агенції,Світлані Песляк,яка проявила неймовірну старанність,увагу,терпіння та турботу до своїх клієнтів,тобто до нас.Супроводжувала на всіх етапах,давала якісні консультації і поради❤Ця дівчина дуже чуйна,доброзичлива і уважна!Радимо звертатися до неї,як до професіонала своєї справи👍Бажаємо Світлані успіхів у подальшій роботі!Дякуємо за співпрацю!Дуже вдячні керівництву агенції, що надала такого кваліфікованого спеціаліста для проведення угоди.Рекомендуємо цю команду,як надійних партнерів👌

21.03.2024  Надежда

Песляк Светлана, грамотный,вежливый коммуникабельный специалист, с помощью которого отлично прошла сделка купли-продажи недвижимости. Благодарна ей за внимание-понимание и необходимую информацию в решении этого вопроса. Спасибо за презент в память о сделке. Довольна результатом. Ещё раз хочу поблагодарить Светлану за грамотный подход к своей работе и людям, которым помогает своими знаниями💓

21.03.2024  Оксана

Огромное спасибо девочкам с агентства Resident!!! Идеально выполняют свою работу!!!Всегда на связи с клиентами!!!Если покупать или продавать недвижимость, то только с ними!!! Огромное спасибо ❤

18.02.2024  Надежда

Песляк Светлана, грамотный,вежливый коммуникабельный специалист, с помощью которого отлично прошла сделка купли-продажи недвижимости. Благодарна ей за внимание-понимание и необходимую информацию в решении этого вопроса. Спасибо за презент в память о сделке. Довольна результатом. Ещё раз хочу поблагодарить Светлану за грамотный подход к своей работе и людям, которым помогает своими знаниями💓

16.02.2024  Оксана

Огромное спасибо девочкам с агентства Resident!!! Идеально выполняют свою работу!!!Всегда на связи с клиентами!!!Если покупать или продавать недвижимость, то только с ними!!! Огромное спасибо ❤

07.02.2024  Родина Лемішко

Велика подяка, Вікторіі Прудченко, за бездоганну та оперативну роботу з продажу та купівлею житла для нашої родини Надалі рекомендуємо цього рієлтора, як високоякісного спеціаліста. З повагою Родина Лемішко 06.02.2024

03.02.2024  Степаненко Олена

Дуже дякую Вам за вашу роботу. Агенція працює зрозуміло і прозоро. Ріелтор допомагав з транспортом за що окремо кажемо спасибі Любові. В цілому ми задоволені сервісом , агенція має свого юриста що значно спрощує процес покупки майна.

03.02.2024  Наталья

Хочу поблагодарить риелтора,которая помогла нам продать дом, который находился не в очень хорошем месте.Благодаря ее желанию,терпению,настойчивости--продажа состоялась!!!

01.02.2024  Марія

Хочу висловити подяку пані Любові за професіоналізм, компетентність, витримку та вміння віднайти рішення, яке потрібно клієнту. Дякую за допомогу, професійну етику. Успіхів Вам та вдячних клієнтів.

14.01.2024  Ольга

Спасибо большое Вам за вашу работу и терпение. Дальнейших успехов в работе

08.01.2024  Наталiя

Велика дяка рiелтеру за спiвпрацю. Все зроблено професiйно, швидко, доброзичливо. Дуже рекомендую.

21.12.2023  БСП Донбас

Дуже вдячні Вікторіі за іі Професіоналізмтактовність та людяність!БСП Донбас


Залишити відгук

Введіть Ваше ім'я
Введіть текст відгуку

Замовити зворотній дзвінок